OP VERHAAL KOMEN - therapie/supervisie


Aanbod

Individuele therapie (vanaf 21 jaar) en (groeps)supervisie. Ik kijk samen met jou naar wat je roert en maak daar de gepaste ruimte voor. Zo kan je na een tijdje met vernieuwde veerkracht en met een frisse kijk op de dingen je eigen weg verdergaan.

 

Werkdomeinen

Verlieservaringen, levens- en identiteitsvragen (o.a. zingeving, seksualiteit, ouder worden, levenseindevragen), zoektocht naar balans, overgangsmomenten, gezondheidsklachten (o.a. burn-out, stress, (chronische) ziekte of handicap, (chronische) pijn, vruchtbaarheidsthema’s)

 

Werkplek

Groepspraktijk Eksist in Kessel, Stationssteenweg 112. Groepssupervisie kan ook op locatie. Zie www.eksist.be voor meer informatie.

  

Kostprijs

Een therapiegesprek duurt vijftig minuten en bedraagt 60 euro. Een supervisiegesprek duurt vijftig minuten en bedraagt 70 euro. Duur en prijs van groepssupervisie zijn afhankelijk van de grootte van de groep. Indien supervisie vanuit de werkgever wordt aangevraagd, gelden aangepaste tarieven.

 

Aanmelding

0474/66.15.33 of info@kathleenverhelst.be

 

Kwaliteitsgarantie

Ik ben als therapeute erkend door de Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT), de Vlaamse Beroepsvereniging voor Experiëntiële Gestaltpsychotherapie (BVEGP) en de European Association for Gestalttherapy (EAGT). Deze beroepsverenigingen waken via supervisie- en bijscholingsvereisten mee over de kwaliteit van mijn werk.